Condicions d'ús

Responsabilitat


Ens eximim de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada en el  nostre lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè al mateix.

Des del lloc web és possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Atès que no podem controlar els continguts introduïts pels tercers en els seus llocs web, no assumim cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts.

Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. No obstant això, no descartem la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés a la pàgina web.

Si us plau, llegeix també els nostres termes i condicions generals i la nostra política de privacitat


Propietat Intel·lectual i industrial


Els dissenys, imatges, logotips propis i textos són propietat de Peanutsandnuts, si escau, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents. Independentment de la finalitat per la qual anessin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l'autorització escrita prèvia per part de Peanutsnanduts.

Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part de Peanutsandnuts serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor. Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte als mateixos.

Peanutsandnuts NO AUTORITZA expressament el fet que tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web, havent, en tot cas de redirigir al lloc web principal www.peanutsandnuts.com

Peanutsandnuts reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l'existència de drets o responsabilitat alguna de Peanutsandnuts sobre els mateixos.

Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del formulari de contacte del nostre web o enviant un correu electrònic a contacte@peanutsandnuts.com

Llei Aplicable i Jurisdicció


Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà aplicable la legislació vigent a Catalunya, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.